26.11.2011 г., 14:37 ч.

Липса с алкохолен аромат 

  Поезия
794 0 2

 

...

 

Във мен сега е дива буря,

разливам се по влакове и гари.

Неистово желая те и липсваш,

а липсата ти… пари, пари…

 

Клепачите ми уморени се затварят

и запазват спомена за всеки миг.

Отпускам се на гарата студена,

а чува ми се още твоят вик.

 

Глъхнат ми ушите зажаднели

да чуят Онзи вик на любовта.

Чакат нечий глас да се провикне,

но Нечий глас? Достатъчно ли е това?

 

Ръцете вече съхнат от прегръдки

приютявайки грижливо всеки стон,

а на мен един ми липсва само –

цигареният дъх със аромат на ром.

 

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??