30.11.2018 г., 22:29 ч.

Липсва 

  Поезия » Друга
565 0 1

В тази зъзнеща зима,
мирише самотно на теб...
... и какво, че отново вали
в тези от студ подивели очи.

 

Само за миг да те видят
мигащи в преспите сняг...
... вперени галят тъгата,
самотата мирише на теб.

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно и докосващо! Натъжи ме. Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??