12.12.2015 г., 14:08 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия » Бели стихове
633 0 8

Пролет... отворен прозорец
гълъби се ухажват изискано
круша облечена в зелено
тъмно перде бели чаршафи
спалня пропита с мълчание
гръб във гръб 
прегърната възглавница
бягство в сън от пресъхнали сълзи
откривам те... докосвам те
сънят ми потъва в душата ти
разхождам се в нея
откривам утрото вцепенена от любов
давя се убедително... излъчвам обич
потъвам красиво...
липсваш ми слънчице... обичкам те

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??