9.08.2005 г., 23:28 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1296 0 2

Когато дойде залезът тих

и тебе те няма –

            плачат от мъка очите ми!

Когато се спусен вечерният здрч

и тебе те няма –

            капят от болка сълзите ми!

Когато изгрее златиста луната

и остана сама –

            ридае и стене душата ми!

Когато посрещна подранила зората

и тебе те няма –

            се раздира и къса сърцето ми!

Когат дойде денят

и тебе те няма –

гаснат безмълвно мечтите ми!

            ЛИПСВАШ МИ!

© Нонка Чардакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??