Aug 9, 2005, 11:28 PM

Липсваш ми 

  Poetry
1298 0 2

Когато дойде залезът тих

и тебе те няма –

            плачат от мъка очите ми!

Когато се спусен вечерният здрч

и тебе те няма –

            капят от болка сълзите ми!

Когато изгрее златиста луната

и остана сама –

            ридае и стене душата ми!

Когато посрещна подранила зората

и тебе те няма –

            се раздира и къса сърцето ми!

Когат дойде денят

и тебе те няма –

гаснат безмълвно мечтите ми!

            ЛИПСВАШ МИ!

© Нонка Чардакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??