5.11.2023 г., 7:50 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
225 2 2

      

        Липсваш ми

 

Липсваш ми, когато се събуждам,

липсваш ми, когато вън вали.

Липсваш ми, когато те рисувам

в цветовете дневни от мечти.

 

Липсва ми гласът ти нежен,

погледът на твоите очи.

Липсва ми оная топла есен,

във която бяхме аз и ти.

 

Липсва ми сърцето ти горещо

и една безкрайна красота.

Търся времето и още нещо

в стъпките вълшебни на нощта.

 

Липсва ми любов такава –

необятна, мила и добра,

от която само пепелта остава,

скрита нежно в нашите сърца.

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??