6.06.2007 г., 13:30 ч.

Липсваш ми  

  Поезия
764 0 0
Липсваш ми!
Кажи какво да правя?
И носталгия чуствам
В моето сърце.



Не мога с тебе да се видя,
Да докосвам твоите ръце.
Да се вгледам в твоите очи дълбоки
И да трепне моето сърце.



Не мога до теб да се докосна,
Да влеза в твоята душа.
Не мога с нежна ръка
Да докосна твоето сърце.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??