3.10.2017 г., 18:19 ч.

Лирично 

  Поезия » Любовна
955 2 4

Ако мъничко пламъче свети.

Ако има искряща жарава.

Любовта ни – разцъфнало цвете,

е пренесла душите ни в Рая.

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??