9.10.2008 г., 21:52 ч.

Лист хартия... 

  Поезия » Любовна
1008 0 2

 

Ти попиваш върху мен

като по лист хартия.

Нежно ме обгръщаш,

красиви думи връщаш

и сякаш плъзга се сатен.

 

Целуваш страстно,

докосваш властно!

До всяко кътче

на душата стигаш,

ти пируваш, ти не спираш!

 

Събличаш ме със жест

и пишеш като писар,

разбунваш бури, огън,

разтапям се като пред бисер...

 

Не мога повече да те отблъсквам!

Отхвърлям и нелепия си срам!

Искам на страст и мигове блажени

до сутринта да се отдам...

 

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??