14.03.2019 г., 9:55 ч.

Листенца 

  Поезия » Любовна
482 0 1

Живота като цвете 
с листенцата редим, 
обичам не обичам, 
а цветът е все един! 
Тук листче, тука две, 
мечтите си раздало,  
на всеки срещнал я несретник 
за слънчева съдба 
усмихната желана! 
Листенца любовта раздава, 
сърца да топли,
сърцата да разпали, 
раздава късчетата топлота
себе си не жали!
Живота като цвете 
с листенцата редим!

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??