Живота като цвете
с листенцата редим,
обичам не обичам,
а цветът е все един!
Тук листче, тука две,
мечтите си раздало,
на всеки срещнал я несретник
за слънчева съдба
усмихната желана!
Листенца любовта раздава,
сърца да топли,
сърцата да разпали,
раздава късчетата топлота
себе си не жали!
Живота като цвете
с листенцата редим!
Максим Велков
© Максим Велков All rights reserved.