6.10.2007 г., 22:00 ч.

Логично 

  Поезия
999 0 4
"Език не ще я никога издума"
                       П.К.Яворов


Ако фонемите
са тялото на думата,
прошепнатите думи
са умиращи,
а тези,
казани на ум
са само техните
души.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??