Oct 6, 2007, 10:00 PM

Логично 

  Poetry
1007 0 4
"Език не ще я никога издума"
                       П.К.Яворов


Ако фонемите
са тялото на думата,
прошепнатите думи
са умиращи,
а тези,
казани на ум
са само техните
души.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??