19.11.2010 г., 14:05 ч.

Лош кредит 

  Поезия » Друга
773 0 28

 

                            Лош кредит

 

                            Животът ми -

                            лош кредит...

                            Банката вчера

                            пак вдигна лихвата.

                            Вече не мога

                            да плащам цената

                            да съм щастлива,

                            да съм усмихната...

                            Един забравен

                            влог имам -

                            стара любов,

                            дето

                            не се олихвява...

                            Утре  бягам

                            в заложната къща:

                            Ще я оставя...

 

 

                                          19.11.2010 год.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??