Когато мислите мъгляви
сред музика, вино и дим
блестят очите ти кафяви
и търсят за нощта любим.
Когато искам да престана
да търся лов, да стана друг
и да ме сочат из квартала
като мечтата за съпруг.
Тогава навиците стари
кръстосват нашите очи.
Часът за моя лов удари,
но ме простреля всъщност ти.
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени