May 12, 2009, 2:33 PM

Лов 

  Poetry » Love
441 0 2

Когато  мислите мъгляви

сред музика, вино и дим

блестят очите ти кафяви

и търсят за нощта любим.

 

Когато искам да престана

да търся лов, да стана друг

и да ме сочат из квартала

като мечтата за съпруг.

 

Тогава навиците стари

кръстосват нашите очи.

Часът за моя лов удари,

но ме простреля всъщност ти.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??