19.11.2007 г., 18:05 ч.

Love ya... 

  Поезия » Любовна
1028 0 4
Зарови душата ми във сенки
oт забравени спомени.
Изпепели сърцето ми във огън
oт тлееща едва любов.

Но аз ще се завърна,
с последния си котешки живот
и пак за теб ще прося,
с последни мъченически дихания.

И ако някога се спреш и се замислиш -
дали нещата се променят, а покрай тях и хората,
потърси ме между тези, които си обичала.
Ще ме откриеш в мазето на живота
                                                   между тухлите...

© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??