10.02.2014 г., 17:58 ч.

Ловна хижа 

  Поезия » Друга
631 0 0

Хижа стои във гората,

обгърната плътно от мъглата.

Стои самотно тиха,

нея спомени обвиха.

Тя беше слънчева, открита,

а сега е само превита.

Децата играеха задружно

и ù даваха всичко нужно.

А то беше само едно,

а сега е празно петно.

Макар и да беше за лов,

тя искаше само едно - любов.

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??