15.11.2007 г., 21:37 ч.

Луда 

  Поезия » Друга
944 0 3

Нощта ме гледа зад завеса мрачна,

изплетена в смеха на нощни птици.

Бездомната препъва се невзрачна

в крила на паднали светици.

 

Денят ме буди в скута си ранен,

постлан с въздишки и заблуди.

Навярно е откъснал се от мен...

А може би сме просто луди?

© Ралица Желева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??