Череп, пълен с мечти –
туй граничи със лудост.
Някой силно крещи:
„Спрете хората луди!“
Няма кой да ги спре,
Разберете – така е.
Те размахват криле
и сами се ласкаят.
И си вярват дори,
сто бели натворяват.
Вход към тях затвори –
туй за тях ще е краят.
© Диана Фъртунова Всички права запазени