Jul 26, 2023, 5:21 PM

Луда работа 

  Poetry » Humour, Other
319 0 1

Череп, пълен с мечти –

туй граничи със лудост.

Някой силно крещи:

„Спрете хората луди!“

 

Няма кой да ги спре,

Разберете – така е.

Те размахват криле

и сами се ласкаят.

 

И си вярват дори,

сто бели натворяват.  

Вход към тях затвори –

туй за тях ще е краят.

© Диана Фъртунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми. Успех!
Random works
: ??:??