6.03.2010 г., 12:43 ч.

Луди мисли 

  Поезия » Философска
1441 0 8

Луди мисли ме смазват.
Изоставам.
Изпускам живота.
Вятър ме блъска.
Буря връхлита
отгоре ми.
Не съм същата.
Бих заровила
главата си в пясъка.
Колко кал помежду ни.
Бих си хванала сламка,
те гредите се свършиха.
Тъмнина и вони.
Ще повърна.
Кой покрива звездите?
Бих си избродирала пролет
с топло слънце,
с птичи ята,
с много, много цветя...
Някой ден ще е късно
за всички банални неща.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??