6.06.2008 г., 21:13 ч.

Луди старчета 

  Поезия » Любовна
1222 0 16
Вместо да се мразим - се обичаме...
Вместо да се любим - се отричаме...
Ту език ми пускаш, ту изплюваш ме...
Ту във мен се гушкаш, ту сбогуваш се...
Луди ли сме, к' ви сме, някой знае ли?
С Дяволи в души сме, но и с Ангели...
Старчета, ала  и пеленачета...
Трябваме си, да не сме сирачета...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??