11.11.2007 г., 14:06 ч.

Лудост 

  Поезия » Философска
843 0 9
Лудост

Лудост лудостта превръща в луд.
От лудост лудият се смее.
Лудостта е лудост, а някой луд
за лудост с лудостта живее.

Лудият от лудост лудостта открива.
Луд е онзи, който лудост не намира.
Лудостта за лудия е луда смешка,
луд за лудия е лудост вечна.



© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??