Nov 11, 2007, 2:06 PM

Лудост 

  Poetry » Phylosophy
848 0 9
Лудост

Лудост лудостта превръща в луд.
От лудост лудият се смее.
Лудостта е лудост, а някой луд
за лудост с лудостта живее.

Лудият от лудост лудостта открива.
Луд е онзи, който лудост не намира.
Лудостта за лудия е луда смешка,
луд за лудия е лудост вечна.



© Гюлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??