13.07.2011 г., 23:18 ч.

Лудост 

  Поезия » Любовна
629 0 0

Те се обичат.

     А ние? Не зная.

                      Сигурно аз. Ала никога ти.
                              Те се обичат. А страшно това е,
                           че ние със тебе живеем сами.
                    Даже Иисус не знае защо е
                            тази обсебваща лудост по теб.
                                  Как аз тогава да ти кажа какво е
                   станало в мойто сърце.

Те се обичат.
     А ние? Не зная.

 

 

 


© Елени Алексиду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??