5.05.2011 г., 21:03 ч.

Лудост е 

  Поезия
975 0 10

Лудост е

Да топлиш 

С огън чуждата душа

Да светиш

С пламък в светлина

Сърце в шепи да държиш

Без да изгориш

Бос 

През тръни да вървиш

Като прокървиш 

Да мислиш че цъфтиш

Лудост е

Звезди да сваляш в очите

Лудост е

Да тръпнат устните

Да те изгаря залезът

Да прескочиш 

Бариерата на прелеза

Лудост е

Как обичам 

Да съм луд

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??