4.03.2021 г., 16:05 ч.

Лудост романтична 

  Поезия » Любовна
181 0 2

 

Лудост романтична

(експромт)

 

Облаците бели се надвесват,

бели птици радостно кръжат,

бели мисли идват неизвестно –

кой знай от къде към моя свят.

 

Нещо и с дърветата е станало –

чудно са разцъфнали ноще́с...

Цялата градина е във бяло –

пролетта напира със финес...

 

... Може би защото те обичам

тайно през нощта съм пожелал

обладан от лудост романтична –

ти да дойдеш като символ бял...

 

04.03.2021.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??