Не се гордейте толкова, жени,
че носите живота и го раждате.
Нали не го създавате сами –
без мъжка ласка и без мъжко рамо?
Щом има изоставени деца
и детство някъде неизживяно,
не всяка майка, значи, е добра...
Останалото може да е вярно.
© Елица Ангелова Всички права запазени