16.05.2013 г., 18:41 ч.

Луната 2 

  Поезия » Друга
368 0 0

Луната съблича си бавно

сребристите лунни воали.

Играта ù днес е забавна,

мечти и желания пали.

 

Извива се страстно и чисто

това недокоснато тяло.

И лунна пътека лъчиста

небето загадъчно гали.

 

Трепти и звъни тишината.

Звездите не смеят да дишат.

По светлия лик на луната

безумни поети въздишат.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??