15.09.2019 г., 7:59 ч.

Луната минутите ми отброява 

  Поезия » Любовна
366 0 1

Самотно куче

по пътя си върви.

А аз на пейката

съм седнала

и гледам

далечните звезди

и чакам, чакам...

Дали,

чакам падаща звезда,

за да си пожелая

с теб да бъдем заедно

или слушам

на щурците песента...

Но със сигурност

едно аз зная,

че те обичам,

че ми липсваш,

но до мен те няма...

А Луната пълнолика

по небето пак върви

и минутите ми отброява…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Ангелче!
Предложения
: ??:??