10.08.2016 г., 8:47 ч.

Лунен вятър 

  Поезия » Любовна
753 0 5

Лунен вятър разплита косите

на върбите във тиха тъма,

а сърцето изплаква мечтите

във покоя на нощна тъга.

 

Шепот странен се носи в тревите

и потрепват листата –сърца,

звездна люлка небето изплита

 и се люшва над сънни поля.

 

Нечий спомен ранява покоя

със сълзите, дошли изведнъж,

ще разкрие ли тайната  своя

в тишината късният дъжд.

 

Живка Юрукова

© Живка Юрукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??