31.08.2007 г., 1:03 ч.

Лунна Муза 

  Поезия
634 0 11
Поех дълбоко въздух...и издишах.
Въздишка на спокойствие и радост.
Отново тук си, с мен!!!Пронизваш
с прелестта си, със сияние и благост.

Жадувам те безкрайно..неуморно!!
Какво открих в теб?!Незнам..
Но с теб се раждам. Сякаш сънотворно
изсипали са в чашата ми. Плам

за утре, вдругиден...завинаги
пораждаш в мен. Неспирен порив!!
Каква магия правиш???Непринудена
стоиш си там, Великолепна!?В зори

си тръгваш, сиянието бледо е.
Нелек е пътят ти, но ти вървиш!!
И знаеш, че те чакам. Вярно е,
че с теб поемат моите мечти.

Поех дълбоко въздух..и издишах...
Погледнах я, като за последен път.
Макар и с петънца;)..улисваш ме
с обаяние, с божественост..Смехът

отновно стопли ме!!!

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??