10.02.2008 г., 14:54 ч.

Лунна нощ 

  Поезия
721 0 13

Лунна нощ

 

Звезди умират,

а аз се раждам

или пък заспивам...

Към тебе тичам,

спирам,

прегръщам те

и пак замирам…

Една и съща сцена в полунощ...

Едно зареждане с любов...

Едно докосване от страст…

Едно предчувствие за грях…

Вечерен акт,

антракт,

и пак…

Обичам те…



                                                           Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??