16.03.2018 г., 8:30 ч.

Лунната пътека 

  Поезия
657 0 3

Морето разплиска

луната в краката ми,

а някъде встрани

прибоят звъни,

изхвърля капки –

като звезди,

обратно в небето;

или –

като светулки,

в ръцете ми...

лепя ги по челото си,

а бризът ги вплита

в косите...

 

Стъпки

по лунната пътека –

пак в морето ли?

 

Или...

© Габриела Цанева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??