Mar 16, 2018, 8:30 AM

Лунната пътека 

  Poetry
643 0 3

Морето разплиска

луната в краката ми,

а някъде встрани

прибоят звъни,

изхвърля капки –

като звезди,

обратно в небето;

или –

като светулки,

в ръцете ми...

лепя ги по челото си,

а бризът ги вплита

в косите...

 

Стъпки

по лунната пътека –

пак в морето ли?

 

Или...

© Габриела Цанева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??