13.07.2017 г., 18:26 ч.  

Лунната соната 

  Поезия » Любовна
772 0 0

 

Лунна соната

 

Някой свири лунната соната,

замълчи, сърце…

Звуци от пиано…

за щастие протегнати ръце.

 

Сълзи в очи напират,

не тъжи, сърце…

Мисли, чувства те раздират,

празните ръце…

 

Кой ли свири лунната соната,

мълчи, сърце…

Луна на небосклона,

за обич молещи ръце…

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??