Jul 13, 2017, 6:26 PM  

Лунната соната 

  Poetry » Love
790 0 0

 

Лунна соната

 

Някой свири лунната соната,

замълчи, сърце…

Звуци от пиано…

за щастие протегнати ръце.

 

Сълзи в очи напират,

не тъжи, сърце…

Мисли, чувства те раздират,

празните ръце…

 

Кой ли свири лунната соната,

мълчи, сърце…

Луна на небосклона,

за обич молещи ръце…

 

 

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??