20.01.2008 г., 14:57 ч.

Лутане 

  Поезия » Философска
494 0 13
Намерих те, бъдеще да полетим!
Потърсих те, минало да разсветиш!
Да следваме заветите на живота!
Да бродим с обич под небосвода!
Нали живяхме с вяра в чудеса,
а илюзии разбивахме без глас.
Невинно пресичахме, без време,
пропуснахме ли лудост, това бреме.
Покоят ще помогне, ще ни промени,
в свят неизвестен ще ни потопи.
Ехидно  ще се смеят светлините,
подкупно възкръснати от нас самите.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??