10.07.2011 г., 11:43 ч.

Лятна импресия 1 

  Поезия » Пейзажна
1208 0 31


На полянката

си шепнат глухарчета

преди да отлетят.


* * *

Каква жега!

Даже слънцето се къпе

в реката.


* * * 

Надпяват се 

щурец и птица.

Танцуват светулки...


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??