13.07.2012 г., 14:22 ч.

Лятна нощ 

  Поезия » Пейзажна
575 0 3

Леко изписка вратата на стаята

Тихо се плисна вътре обзорът ми

Две малки гръбчета лятно разголени

Без да събудя завих в одеялцата им

 

После се върнах прескочих кучето

 Което винаги ляга на пътя ми

Повдигна глава ритуално разбиращо

Безмълвен свидетел на бащинство

 

Лятната нощ вече утихваше

До мен в съня си ти се усмихваше

На безпределните ми усилия

Да не събудя никого тази вечер.

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??