22.10.2022 г., 8:47 ч.

Лятно безвремие 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
529 1 1

Лятото към своя край върви,

но ние не трябва да тъжим.

Всеки сезон може да бъде един прекрасен рай,

щом ЛЮБОВТА в гърдите ни тупти.

 

За влюбените в живота в баровете денят и нощта безспирна са игра.

За тях няма постоянен адрес,

нито пък уютен и спокоен дом.

А на всяко ново място търсят те временен подслон.

 

Не е студено, когато при човек се подслоним.

И мигове незабравими с душите и телата си да споделим.

Не бива да пропускаме шанс на живота кратък да се насладим.

И с емоции върховни и чувства да се заредим.

 

Затова за идването на сезона шарен не трябва да скърбим.

Щом навън вали значи измиват се греховете ни човешки.

Природата ни учи как разнообразието да ценим.

А след като обичта е спътник навсякъде трудно ще сгрешим.

 

Тя е сила най-велика, смисълът на всичко е!!

Другарка най-ревнива навсегда би трябвало да е.

И онези, които са способни да обичат безгранично,

то за тях няма значение кое време на годината е!!

 

© Veronika Mihova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За любовта няма сезони, идва по всяко време, щом човек е готов до я приеме!
Предложения
: ??:??