25.08.2013 г., 21:22 ч.

Лятно усещане 

  Поезия » Любовна
563 0 4

Сигурно е от сезона да съм любопитна,

да търся рая нощем и да го изпитвам,

заедно с желания най-земни,

повярвах аз  в романтика и песни.

Сигурно е от сезона с порив да те гушвам,

вселената е наша и не е пуста,

там отглеждаш роза най-красива,

за мене - твоя нежна самодива.

Сигурно е от сезона да съм поетична

и да светя като звездна падаща частица,

холограмно да ти пиша стихове,

ти да шепнеш с обич тихо, тихо...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??