27.06.2006 г., 22:36 ч.

Лятно време 

  Поезия
939 0 2
Няма да плача.
Вече няма да плача
за грешки,които не съм допуснала аз.
В душата ми се заражда веселба,
чувства се лятната вълна.
Не мисля нито за него,нито
кой с какво рани ме нито
съжалявам за това както аз съм сторила на някой.
Нов живот започвам вече.
Мъките са от кошмара на предишния живот.
Животът е пълен с хубави моменти и
Не трябва да ги изпускаме!

© Димитрина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??