11.08.2021 г., 7:27 ч.

Лято 

  Поезия » За деца
223 0 1

 

 

       Лято,лято,лято,

       със слънце залято

       колко те обичам.

       На морето тичам,

       във водата скачам

       вълните прескачам.

       А после на двора

       на масата под бора

       динята студена

       в потока изстудена

       излапваме сладко

       заедно със батко.

       Пак ще кажа кратко-

       цялата година

       искам да е лято.

       Със батко двамина

       богато,богато

       да си отиграем,

       както ний си знаем.

       После догодина

       в нашата градина

       да срещнем пак познато

       любимото ни лято.

  

   

     

 

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??