2.08.2022 г., 10:25 ч.

Лято 

  Поезия » За деца
322 1 1

Лято 

 

Лятото е като птица.

Идва и отлита.

През лятото ваканция голяма.

Пътуваш забавляваш се и си почиваш.

Задълженията ги няма

като птица те отлитат.

Игри от сутрин до здрач

и се прибираш изморен и до уши засмян.

Книги четеш и се пренасяш в друг интересен свят.

                                                           

© Stefania Todorova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, четящо момиче! 🍀
Предложения
: ??:??