Лято
Лятото е като птица.
Идва и отлита.
През лятото ваканция голяма.
Пътуваш забавляваш се и си почиваш.
Задълженията ги няма
като птица те отлитат.
Игри от сутрин до здрач
и се прибираш изморен и до уши засмян.
Книги четеш и се пренасяш в друг интересен свят.
© Stefania Todorova All rights reserved.