1.05.2009 г., 20:53 ч.

Лято 

  Поезия » Любовна
698 0 1

Поля обширни,
лъчи горещи,
криле в размах,
любовни срещи.

Ръка в ръка,
момент във миг,
любов и вечност,
лик до лик.

Погледи чаровни,
мека тишина,
усмивки ярки, ведри
в нежна топлина.

Огънати тревички
в поляна под небе
и двама на килима
от зелени цветове.

Целувка силна, страстна,
тяло във ръце,
кръв до кръв гореща,
усмивка на лице.

Залез бавно иде,
залез за деня,
ала там, върху тревата,
остава любовта.

© Стефан Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Възхитително красиво, любовно и заредено с оптимизъм. Много ми хареса.
Предложения
: ??:??