9.10.2009 г., 12:48 ч.

Лято за теб 

  Поезия » Любовна
748 0 26

Пламъче мъничко в мене остана-
от слънцето есенен дар,
в дълбокото някъде, там е прибрано -
в душата - златист кехлибар.

В ракличка малка, зад шест катинара,
от лятото зрънце си скрих
и спомена мил, със китарата стара,
и обичта ни, изпята във стих.

А когато на тебе студено ти стане,
когато почувстваш се сам,
зрънцето мъничко, в мене останало,
да се стоплиш - на тебе ще дам.

 

музика

 

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??