Няма да пестя боите, изписващи
усмивката на детските лица.
И в сговор пак четем познати книжки –
за Мечо Пух и... предани сърца.
Вълшебствата около нас празнуват!
Картини от пъзелите живеят.
Балони в небесно ширине лудуват.
И с тротинетка смях пилеем...
Така минава лятото на баба –
обичана от любимите внуци.
Край нас няма място за свади...
Щом щастие навсякъде се случва.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени